1 Eylül 2009 Salı



KİM ÇÜRÜK?
Bir arkadaşım doğup büyüdüğüm şehirde askerliğini yapıyor şimdi. Şansımıza, balımıza kısa dönem.Okul açıldığında burada olamayacağım için her hafta sonu ziyaret ediyorum, bir şeyler yiyoruz, laflıyoruz artık askeriye bahçesinde olduğu kadar.


Bir keresinde, askeriyede dönen iğrenç seks muhabbetlerinden bir kuple olarak, orada geçen senelerde yaşanmış gerçek bir olayı anlattı bana.

Askeriyenin dışarıyla irtibatı olan lojistik bölümüne 1 (yazıyla bir) adet hayat kadını gelmiş, ama bu kadını 1 kişi için getirmişler ( bu da yazıyla bir). Hangi küfrü edeceğime karar veremediğim gözü dönmüş askerler de, bu kadını tutup zincirlemişler ve tahmin edebileceğiniz gibi, olaylar gelişmiş...

İçimizden en azgın olanının bile anca kabuslarına konu olabilecek bir olaydır sanırım bir bölük asker tarafından tecavüze uğramak. Benim kafamı asıl kurcalayan şey ise, eş cinsel olduğu için askere gitmeyi reddeden erkeklerin "çürük", böyle aşağılık zihniyetli katli vacip insan yavrularının ise Türkiye standatlarına göre "sağlıklı" olarak nitelendirilmeleri.

Merak ediyorum, acaba bir kişiyi "hasta" kategorisine sokmak için daha ne lazım? Ya da "normal" kabul edilmek için, penisi olmayan herhangi bir canlıyı havada karada s.kmek yeterli mi yani? Toplum olarak, pakete değil de içindekine bakmayı öğreneceğimiz zamanı heyecanla bekliyorum.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

sanırım tepkiler kısmında buna verebileceğim bir tepki yok. (!)

Pastafaryan dedi ki...

şu ağzı açık olanı verebilirsin.
ben ilk duyduğumda "oha oha oha" şeklinde bi süre ağzımı kapatamamıştım. "nasıl bir ülkede, nasıl bir dünyada yaşıyoruz?" dite düşünmeden edemiyor insan.

Elimizde bunlar var:

random (7) çeviri (7) niteliksiz bilgi (6) sevgili günlük (6) dimi (5) final haftası (5) translation of poetry (5) şiir (5) şimdi reklamlar (5) ateizm (3) hayatım sikildi (3) kısa öykü (3) nazım hikmet poems in english (3) poetry (3) sex (3) yemek tarifleri (3) öyküler (3) Muse (2) TV (2) aşk (2) blog (2) denemeler (2) din (2) ewan mcgregor (2) istanbul (2) izmir (2) kadın erkek ilişkileri (2) linguistics (2) poème (2) çizim (2) 3D (1) 40. izleyici (1) BÜMAK (1) NY (1) abazanlık (1) aids (1) aile (1) ajda pekkan (1) alıntı (1) amerika vs. türkiye (1) ananas (1) anket (1) avatar (1) ayrılık (1) aşk-ı memnu (1) bilinmeyen gerçekler (1) bir günah gibi (1) bira (1) burger king (1) ceci n'est une pipe (1) curt wild (1) duman (1) facebook (1) filistin (1) film (1) fransızca (1) français (1) freud (1) gaykedi (1) gel gör beni (1) gramer (1) hamster yemi (1) hastalık hastası (1) hayat (1) ikea (1) inekler (1) internet (1) israil (1) itü sözlük (1) kalbim ege'de kaldı (1) kelimeler (1) kendime not (1) kilyos (1) krema (1) kızarmış ekmek (1) lover you should've come over (1) martin luther king (1) mcdonalds (1) mid-term (1) müzik (1) oasis (1) olmayan adam (1) olric (1) oscar wilde (1) pasta (1) pastafaryan ne demek (1) patlıcanlı kabaklı makarna (1) pedofili (1) pedophile beards (1) psychology 101 (1) rapist glasses (1) sportsfest (1) star wars (1) steakhouse (1) sıçtın mavisi (1) texas (1) the ballad of reading gaol (1) the x files (1) to-do list (1) tutunamayanlar (1) usa (1) var olmak (1) velvet goldmine (1) video (1) webstats (1) yorum denetimi (1) yunanistan (1) yunus emre (1) çürük raporu (1) ödev (1) özgürlük (1) öğrenci evi (1)
 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir