6 Ocak 2010 Çarşamba

Havalar ısındı... Mı?

Dün 2 dereceye kadar inmişti, 
şimdi 10 gösteriyor.

Güzel bi şey sanki bu? Mmm...

7 yorum:

Emrah Kan. dedi ki...

Bu sene kış ismi gereği görevini yapmalı. Kar gelmeli sanki artık, 1 ocak'ta t-shirt'le gezmek istemiyorum bu seneki gibi.

Pastafaryan dedi ki...

Ben İzmirliyim, sıcağı severim diyicem, ama... Sen de Mersinlisin yani, ondan diyemiyorum. :) Ne soğuğa ne sıcağa geliyorum ben. Ilık olsun, bahar gibin olsun. Bi de tişörtle gezmek sana mahsus bi şey. Ben gayet g.tüm dona dona, mont+şapka+atkı üçlemesiyle takılıyorum. :)

Teorik Deli dedi ki...

ankarada oturan biri olarak bu hava şartları yüzünden "ahada bu yaz sıçtık" diyorum... Malum, i. melih. götçekimiz var bizim... "Leğen içinde banyo yapın, o suyu sonrası için saklayın." gibisinden şeyler söyleyen, adeta bir melek kendisi.. Havalar oldukça garip, bir ceket yetiyor.. Ha şort tişörtle de çıkılıyor, denedim; en fazla bi taraflarınız uyuşuyor, hissetmiyorsunuz...

Emrah Kan. dedi ki...

İzmit'te değildiniz o zaman o sıralarda siz. Gayette sabah içeceğini balkonda ve yarım kollularla hallettik. Ha bide güneyli olmanın getirdiği bir sıcak seviciliği de yok değil ama normal olan normal kalsa kış kışlığını yapsa da ''2012'ye de yaklaşıyoruz anaam'' tepkileri vermesek daha da güzel olmaz mıydı?

Pastafaryan dedi ki...

İkiniz de haklısınız valla, ama kendi çağımda ben de haklıyım. Zemin kat bizim ev her yerler buz gibi oluyo hava soğuyunca. Bissürü battaniyeyle yatıorum yatıorum sabah kalktığımda gene boğazım ağrıyo sonra. :) Ama gelicek yakında soğuklar... Hissediyorum. :P Ama şu an 15 derece resmen :D

Teorik Deli dedi ki...

3-3.5 hafta önce ankarada -10'lara düştü sıcaklık ve havada tek bulut yoktu... Götüm, burnum, gözüm, kulaklarım dondu... Neyseki sonrasında kar yağdı, yumuşadı hava azcık... İklimlerin ağzına ettik bir güzel.. Bakalım ankaradaki barajlar %10'lardan kaçlara kadar çıkabildi, yazın göreceğiz.

Pastafaryan dedi ki...

şu an istanbul'da da bi gariplik var. sabah güneş açıyo, akşam eşşek gibi yapmur yağıyo. sabah gene güneş, sonra yağmur. gerçi ankara'yı bilmem ama izmir'deki barajlar öküz gibi doldu valla kapakları açtılar:D

Elimizde bunlar var:

random (7) çeviri (7) niteliksiz bilgi (6) sevgili günlük (6) dimi (5) final haftası (5) translation of poetry (5) şiir (5) şimdi reklamlar (5) ateizm (3) hayatım sikildi (3) kısa öykü (3) nazım hikmet poems in english (3) poetry (3) sex (3) yemek tarifleri (3) öyküler (3) Muse (2) TV (2) aşk (2) blog (2) denemeler (2) din (2) ewan mcgregor (2) istanbul (2) izmir (2) kadın erkek ilişkileri (2) linguistics (2) poème (2) çizim (2) 3D (1) 40. izleyici (1) BÜMAK (1) NY (1) abazanlık (1) aids (1) aile (1) ajda pekkan (1) alıntı (1) amerika vs. türkiye (1) ananas (1) anket (1) avatar (1) ayrılık (1) aşk-ı memnu (1) bilinmeyen gerçekler (1) bir günah gibi (1) bira (1) burger king (1) ceci n'est une pipe (1) curt wild (1) duman (1) facebook (1) filistin (1) film (1) fransızca (1) français (1) freud (1) gaykedi (1) gel gör beni (1) gramer (1) hamster yemi (1) hastalık hastası (1) hayat (1) ikea (1) inekler (1) internet (1) israil (1) itü sözlük (1) kalbim ege'de kaldı (1) kelimeler (1) kendime not (1) kilyos (1) krema (1) kızarmış ekmek (1) lover you should've come over (1) martin luther king (1) mcdonalds (1) mid-term (1) müzik (1) oasis (1) olmayan adam (1) olric (1) oscar wilde (1) pasta (1) pastafaryan ne demek (1) patlıcanlı kabaklı makarna (1) pedofili (1) pedophile beards (1) psychology 101 (1) rapist glasses (1) sportsfest (1) star wars (1) steakhouse (1) sıçtın mavisi (1) texas (1) the ballad of reading gaol (1) the x files (1) to-do list (1) tutunamayanlar (1) usa (1) var olmak (1) velvet goldmine (1) video (1) webstats (1) yorum denetimi (1) yunanistan (1) yunus emre (1) çürük raporu (1) ödev (1) özgürlük (1) öğrenci evi (1)
 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir