13 Ocak 2010 Çarşamba

Karga bokunu yediyse, gidelim Gaffır!


Finaller are tres wunderbar.

Finaller finaller diye götümüzü dişimize takıp çalıştığımız, en kötü ihtimalle çalışmaya çalıştığımız bir haftanın ardından o büyük an, o yüce sınav geldi kapıya dayandı. Saat 10.30 sularında, benim için artık çok geç olacak. Ben ve Psychology 101 uzun, anlamsız bir yolculuğa çıkacağız. Bana şans dileyin.

Bu arada size, uzun süren uğraşlar sonucu Psikoloji dersindenden elde ettiğim çıkarımları sunacağım:

1) Freud'a göre hepimiz anne babamızla -çok affedersiniz- şey etmek istiyoruz. Anladınız siz onu.

2) Yine Freud'a göre 5-6 yaşındaki erkek çocukları çüklerinin düşeceğinden korkuyor.

3) Şirofreni ile kişilik bölünmesi aynı şey değildir.

4) Çocukluğunuzda yeterince meme emmezseniz ileride sigara ya da oral seks bağımlısı olabilirsiniz.

5) Cerrahların bazıları sırf içlerindeki kesme/biçme güdüsünü dizginlemek için vatana millete hayırlı bi birey oluyorlar, aslında içlerinde bir Jack the Ripper gizli.

6) Gene Freud sıçızlamış: 5-6 yaşındaki çocuklarda "garı isterem" kompleksi boy gösterebilir, çünkü cinsel güdüleri yetişkinlerinkiyle aynı.

7) Eğer her orgazm oluşunuzda, vücudunuzun başka bir yerini ellerseniz -misal kol- bir süre sonra sadece kolunuzu elleyerek orgazm olabilirsiniz. (Tavsiye etmiyoruz.)

8) Freud: Fallik dönemde kız çocukları olmayan penislerinin eksikliğini kapatmak için babalarından çocuk yapmak istiyor. (Oha amk, naptın sen Freud?)

9) İntihardan bahseden insan intihar fln etmez. Yanlış! İntihar eden neredeyse herkes, bir kez de olsa ölmek istediğinden bahsetmiştir!

10) pastafaryan.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

sen bari deme poe. şu adama öyle ya. ben de sevmem kendisini ama çocukların anna babalarıyla olan "ilşki"leri bizim anladığımız cinsellikle alakalı değil. lütfen, yapma:))

Pastafaryan dedi ki...

ya kitapta yazıyo eşşek kadar kız çocuğu penisi olmadığı için bu eksikliği kapatmak adına babsıyla ilişkiye girip onun çocuğuna hamile kalmak ister diye. ben uydurmadım kii :D

Adsız dedi ki...

vah vaaah o kitabı at çöpe ben sana anlatırım psikölöji:)))

Pastafaryan dedi ki...

hehe anlatma anlatma. sınav fena diildi, geçtim dersi. bi daha duymak istemiyom psy101 falan :D

Teorik Deli dedi ki...

101 gider, 102 gelir.. =p

Pastafaryan dedi ki...

Yok yok gelmicek tek seferlik ders bu. Bitti gitti misss :D

şah dedi ki...

haha bitti diyorsun oh ne ala ama virüs sisteme girmiş bi kere bence artık geri dönüşü yok :P

Pastafaryan dedi ki...

en kötü ihtimal sistem geri yükleme :DD

Elimizde bunlar var:

random (7) çeviri (7) niteliksiz bilgi (6) sevgili günlük (6) dimi (5) final haftası (5) translation of poetry (5) şiir (5) şimdi reklamlar (5) ateizm (3) hayatım sikildi (3) kısa öykü (3) nazım hikmet poems in english (3) poetry (3) sex (3) yemek tarifleri (3) öyküler (3) Muse (2) TV (2) aşk (2) blog (2) denemeler (2) din (2) ewan mcgregor (2) istanbul (2) izmir (2) kadın erkek ilişkileri (2) linguistics (2) poème (2) çizim (2) 3D (1) 40. izleyici (1) BÜMAK (1) NY (1) abazanlık (1) aids (1) aile (1) ajda pekkan (1) alıntı (1) amerika vs. türkiye (1) ananas (1) anket (1) avatar (1) ayrılık (1) aşk-ı memnu (1) bilinmeyen gerçekler (1) bir günah gibi (1) bira (1) burger king (1) ceci n'est une pipe (1) curt wild (1) duman (1) facebook (1) filistin (1) film (1) fransızca (1) français (1) freud (1) gaykedi (1) gel gör beni (1) gramer (1) hamster yemi (1) hastalık hastası (1) hayat (1) ikea (1) inekler (1) internet (1) israil (1) itü sözlük (1) kalbim ege'de kaldı (1) kelimeler (1) kendime not (1) kilyos (1) krema (1) kızarmış ekmek (1) lover you should've come over (1) martin luther king (1) mcdonalds (1) mid-term (1) müzik (1) oasis (1) olmayan adam (1) olric (1) oscar wilde (1) pasta (1) pastafaryan ne demek (1) patlıcanlı kabaklı makarna (1) pedofili (1) pedophile beards (1) psychology 101 (1) rapist glasses (1) sportsfest (1) star wars (1) steakhouse (1) sıçtın mavisi (1) texas (1) the ballad of reading gaol (1) the x files (1) to-do list (1) tutunamayanlar (1) usa (1) var olmak (1) velvet goldmine (1) video (1) webstats (1) yorum denetimi (1) yunanistan (1) yunus emre (1) çürük raporu (1) ödev (1) özgürlük (1) öğrenci evi (1)
 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir